Seramiksan klasiği yeniden yorumladı

19 Şubat 2013 Salı

Tüm Haberler

Son teknolojinin tasarımla buluştuğu ürünleriyle seramikte farklı bir yeri olan Seramiksan, Golden ve Titan koleksiyonu ile yaşam alanlarına ihtişam katıyor.

Seramiksan, teknoloji ve tasarım harikası olarak nitelendirdiği ürünlerinden oluşan Golden ve Titan Koleksiyonu’nu kullanıcılarının beğenisine sunuyor.
Seramiksan tarafından geliştirilen ve çok özel bir üretim teknolojisi kullanılarak tüketicilerin beğenisine sunulan Golden ve Titan kaplama dekorlar ile klasik varak anlayışı yeniden yorumlanarak modern zaman varakları oluşturuluyor.

İhtişam Yüzyılı

İhtişamın modern yorumu olan Seramiksan Golden ve Titan koleksiyonu, parlaklığını yıllarca koruma özelliğine sahip. Işığın en saf halini tüm mekana yansıtan ürünler, aynı zamanda yüzeye nüfus eden titanyum atomları sayesinde yüzeyi sertleştirirken, yüzeyden temizlenmek amaçlı olarak silindiklerinde ise, ilk günkü parlaklığından hiçbir şey kaybetmiyor.
Estetik görünümünün yanı sıra her türlü koşula dayanabilen Golden ve Titan yüzeyli karolar, hem iç hem de dış hacimde ideal estetik yüzeylerin oluşturulmasında kullanılabiliyor. Klasiğin yeni yorumu ve modern zamanların varakları olan  Golden ve Titan dekorlar, mekanlara modern yorumlu klasik bir ışıltı katıyor. 
Golden ve Titanyum Koleksiyonu ile birlikte tüm Seramiksan ürünleri; Unicera İstanbul Fuarı, Salon 6, Stand 613 / 614’de sizleri bekliyor.

 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara