Usta Toplantısı

9 Mart 2016 Çarşamba

Tüm Haberler

SERAMİKSAN USTA EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLADI

 “İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, bölge satış yöneticileri ve bayileri tarafından belirlenen ustalara, şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Toplantısı” başladı.

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, bayileri ve saha müdürleri aracılığıyla belirlediği ustalara yönelik eğitimin ilkini 9 Mart’ta İzmir’de gerçekleştirildi. Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar’ın fabrika tanıtımı yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan seminere 43 usta, bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri katıldı. 

Seramiksan Kalite Kontrol Müdürü Engin Akgün tarafından verilen eğitimde katılımcılara, şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı yapılması, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilmesi, müşteri şikayetlerine sebep olan konular ile ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi, müşteri memnuniyetin ve şirket güvenirliliğinin artırılmasını içeren eğitim verildi. Ustalar eğitimdeki konularla ilgili görüşlerini aktardı.

Eğitimin kapsamında ustalara seramik tiplerinin tanıtılması, ambalaj üzeri bilgiler ve tanımlamalar, uygulamaya başlarken dikkat edilmesi gereken noktalar, döşeme sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar, karolarda eğim ve seviye farklılıklarının engellenmesi, karoları keserken dikkat edilmesi gereken noktalar, rölyefli karolarda derz uygulaması, karoların döşemesi ile ilgili eğitim verildi. Eğitimin ardından ustalara Seramiksan yöneticileri tarafından katılım sertifikası verildi.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara