Ekip Yapı yeni showroom açılışı gerçekleştirildi

22 Kasım 2016 Salı

Tüm Haberler

Geniş ürün yelpazesiyle sektöründe fark yaratan Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. “İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, ileri teknolojisinin ve estetik tasarımlarının sergilendiği  Ekip Yapı yeni showroom açılışı 22 Kasım Salı günü gerçekleşti.

Açılış töreni; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı  Avukat Metin Genç, Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan Yöneticileri ve Ekip Yapı sahipleri Mehmet Çelik ve Serdar Ali Kamiloğlu'nun katılımları ile gerçekleştirildi.

Seramiksan ile 17 yıldır iş ortağı olan ve Karadeniz bölgesinde yedi ilde  dağıtımı bulunan Ekip yapı yenilenen 500 m2 lik showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan çeşitli ürünlerini ve vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Dünyadaki en son trendlerle yaşam alanlarında modern bir hava yaratan Seramiksan ürünleri  bir arada sunuluyor. 

Ekip Yapı sahipleri Mehmet Çelik ve Serdar Ali Kamiloğlu'nu tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “ Seramiksan kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Bayilerimiz aracılığıyla müşteri memnuniyeti ilkesini tüm Türkiye’de uyguluyoruz. 17 yıldır Seramiksan  iş ortağımız olan, Sektörün deneyimli firması Ekip Yapı'yı yenilenen showroomu için tebrik ediyor,  bol kazançlı günler diliyorum'' dedi. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara