Seramiksan Dokuz Eylül Üniversitesi'ni ağırladı

23 Kasım 2016 Çarşamba

Tüm Haberler

Üniversite – sanayi işbirliğini güçlendirmek amacıyla bugüne dek birçok üniversite öğrencisine kapılarını açan Seramiksan, sanayi ve üniversite iş birliği kapsamında düzenlediği teknik gezi organizasyonunda, Dokuz Eylül Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü öğrencilerini Seramik Sağlık Gereçleri Fabrikasında ağırladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mümtaz Çolak ile birlikte geziye katılan öğrencilere Seramiksan üretim mühendisleri eşlik etti. Sağlık Gereçleri Fabrikası'nı gezen öğrenciler ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren vitrifiye ürünlerini yakından inceleme fırsatı bularak, üretim süreçleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “ Üniversite sanayi iş birliğine çok önem veriyoruz. Kullandığımız ileri teknolojiyi bizzat işin mutfağında öğrencilere sunmak bizler için sevindirici. Seramiksan olarak bu kapsamda teknik geziler düzenlemeye devam edeceğiz. Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk.” dedi.
 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara