SERAMİKSAN’IN YENİ BAYİSİ RENKER YAPI AÇILDI

23 Kasım 2018 Cuma

Tüm Haberler

Türkiye çapında bayi ağını genişletmeye devam eden seramik sektörünün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan’ın, İstanbul’daki yeni bayisi Renker Yapı, 23 Kasım Cuma günü açıldı. Anadolu Yakası’nda yer alan bayinin açılış törenine Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Seramiksan Bölge Müdürleri, saha müdürleri, mimari grup ve Renker Yapı’nın sahibi Faruk Emirbuyuran ve çok sayıda davetli katıldı.

Seramiksan, Renker Yapı’nın 220 m² lik yeni showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları ve kamusal alan için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Renker Yapı’nın sahibi Faruk Emirbuyuran’ı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “2018’de de kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Bizi daima en iyisini yapmaya teşvik eden bayilerimizin ve nihai tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermek için inovasyonu temel alarak müşteri odaklı bir anlayış ve yeniliklerle hizmet veriyoruz. “İyi Tasarım Herkesin Hakkı” mottosuyla müşterilerimize kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan her konseptte özel ürünler üretiyor ve ürünlerimizi Türkiye’nin her bölgesine ulaştırmayı hedefliyoruz. İstanbul Erenköy’de yer alan yeni bayimiz Renker Yapı’nın açılışını gerçekleştirdik. Yeni bayimiz Renker Yapı ile verimli işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Renker Yapı’ya bol kazançlı günler diliyoruz.” dedi. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara