Seramiksan,''Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti'' Anlayışıyla Servis Ağını Genişletiyor

12 Aralık 2018 Çarşamba

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün köklü ve yenilikçi markası Seramiksan, vitrifiye ürün  grubunda teknik servis ağını genişleterek, müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Seramiksan vitrifiye ürün grubunda; satış sonrası müşteri beklentilerinin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmak ve bu başarıyı sürdürebilmek için, yeni bir eğitim programına başladı. Bugüne kadar  seramik alanında gerçekleştirdiği “Usta Eğitim Seminerleri” ile Türkiye’nin farklı şehirlerinde ustalarla buluşan Seramiksan, yurt genelinde daha geniş bir alana en hızlı şekilde hizmet verebilmek için,  yepyeni bir eğitim programı ile mevcut teknik servis ağını da genişletiyor.

Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden vitrifiye üretebilen Seramiksan’ın üretim tesislerinde verilen eğitimlerde,  teknik servis adayları  fabrika ziyaretleri gerçekleştirerek üretim tesisleri hakkında bilgi aldı. Vitrifiye ürünleri hakkında bilgilendirilen adaylara,  ürünlerin teknik özellikleri ve sahada karşılaşabilecek durumlarla ilgili uygulamalı eğitimler de verildi.  Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar’ın  adaylarla bir araya gelerek şirket tanıtım  sunumu gerçekleştirdiği programda, servis adaylarının hizmet vermeye başlamaları için  ölçme ve değerlendirmeler   yapılarak eğitim programı tamamlandı.

%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla  hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara