Seramiksan’ın Yeni Bayisi Yiğit Yapı Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı

19 Eylül 2019 Perşembe

Tüm Haberler

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Erzincan’da ki yeni bayisi Yiğit Yapı  düzenlenen törenle hizmete  Açıldı.

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Erzincan’da ki yeni bayisi Yiğit Yapı  düzenlenen törenle hizmete  Açıldı. 18 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen açılış törenine;  Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar,  Seramiksan Yöneticileri, Yiğit Yapı ortakları  Fazlı Yiğit, İbrahim Yiğit, Muhammet Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Seramiksan Erzincan’da açılan yeni mağazası  Yiğit Yapı ile  450 m2 kapalı alan, 2000 m2 açık alana sahip yeni showroomunda,  estetik ve tasarımı bir araya getiren seramik ve vitrifiye ürünlerini tüketici ve profesyoneller ile buluşturacak.

Yiğit Yapı  firma ortaklarını tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Yeni bayimiz Yiğit Yapı  ile başlayan işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazamızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için gururluyuz. Yiğit Yapı’ya  bol kazançlı günler diliyorum.  Seramiksan olarak Türkiye çapında bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. ” dedi.

%100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla  hareket eden Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara