Seramiksan'dan Mersin'e Yeni Showroom

16 Mayıs 2014 Cuma

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan Mersin'deki 6. showroomu Tuzla Yapı ile Mersinlilere hizmet etmeyi sürdürecek. 

Seramiksan, Mersin Tuzla Yapı showroom açılış töreni 16 Mayıs Cuma günü yapıldı. 

Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle hizmet veren Seramiksan, ileri teknoloji karo ve vitrifiye ürünlerini yeni showroomuyla Mersinlilerle buluşturdu. İleri teknoloji ve doğadan ilham alan tasarımlarla üretilen Seramiksan ürünleri, Mersin Erdemli mağazasında Tuzla Yapı banyo, mutfak ve tüm yaşam alanlarına dair ürünler bir arada sunuluyor.

Seramiksan, tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidini ve Seramiksan Vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Tuzla Yapı, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor. Showroomda  Seramiksan ürünlerinin mekanlarda nasıl hayat bulacağını görmek isteyenler için oluşturulan 3 boyutlu tasarım platformu SeraCAD ile müşterilere ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti veriliyor. Müşteriler SeraCAD sayesinde Seramiksan’ın sayısız seramik, vitrifiye seçeneği ile oluşturulan yaşam alanlarının nasıl değişeceğini digital ortamda önceden görebiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara