Seramiksan Manisa'ya Güç Katıyor

24 Kasım 2014 Pazartesi

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, UMEM (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) Projesi kapsamında Manisa il genelinde en çok istihdam sağlayan firmalar arasında ilk üçte yer aldı. 

Bölge ekonomisine verdiği destek ve istihdama katkısıyla Manisa'nın en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Seramiksan, UMEM (Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri) Projesi'ne verdiği destekle ön olana çıktı. Proje kapsamında Seramiksan, Manisa il genelinde en çok istihdam sağlayan firmalar arasında ilk üçte yer aldı. TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi Temel Atma Töreni'nde gerçekleştirilen seramoniye, Seramiksan adına katılan Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy  takdim edilen hediyeyi Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın elinden aldı. 

Etkinlikte, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa milletvekilleri, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, KOSGEB Başkanı Mustafa Coşkun, diğer il ve ilçelerin oda başkanları, daire müdürleri ile birlikte çok sayıda davetli ve basın mensubu yer aldı.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara