Usta Eğitim Semineri Afyon

29 Mayıs 2016 Pazar

Tüm Haberler

SERAMİKSAN “USTA EĞİTİM SEMİNERLERİ”NE DEVAM EDİYOR 

Seramik sektörünün öncü firmalarından Seramiksan, Afyon’da bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri düzenledi.

Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminer”lerine hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli bölgelerde düzenlenecek olan eğitim seminerleri, İzmir’den sonra Konya ve Afyon’da da gerçekleşti. Eğitim seminerlerine ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve Seramiksan yöneticileri de katıldı.

Ustalara, firma ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı yapılması, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsedilmesi, müşteri şikayetlerine sebep olan konular ile ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi, müşteri memnuniyetin ve şirket güvenirliliğinin artırılmasını içeren eğitimler Seramiksan Kalite Kontrol Müdürü Engin Akgün tarafından verildi. Ustalar eğitim sırasında konuyla ilgili görüşlerini aktarırken katılan ustalara Seramiksan yöneticileri tarafından katılım sertifikası verildi.

Seramiksan, çeşitli bölgelerde düzenlenecek ve her bölgeden en az 40 usta ve Seramiksan bayilerinin katılacağı “Usta Eğitim Seminer”leri, ustalara eğitim vermeye devam edecek. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara