Seramiksan’ın Bursa’daki En Yeni ve En Büyük Mağazası Şahika Group Hizmete Açıldı

4 Ağustos 2023 Cuma

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Bursa’daki yeni bayisi Şahika Group, Erzurum’da bulunan Seramiksan mağazasının ardından 2. Büyük showroomunu 4 Ağustos  tarihinde düzenlenen muhteşem bir açılış töreniyle Bursa ve bölge  halkının hizmetine açtı.

Kusursuz müşteri deneyimi yaratmayı ilke edindiklerini söyleyen Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar, konuya dair şu açıklamayı yaptı: “1994’ten bu yana son teknolojileri kullanarak uzun ömürlü, fonksiyonel ürünler üretiyoruz. Gerek hizmette gerekse tedarikçi ve bayi ilişkilerimizde en iyisini yapmak ve sahip olduğumuz itibarı korumak için çalışıyoruz. Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda, yeni satış noktalarıyla ürünlerimizi ülkemizin dört bir yanındaki tüketicilerle buluşturuyoruz. Bursa’da da son dönemde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yeni yaşam alanları için yapı malzemeleri ihtiyacı ortaya çıktı. Biz de Bursa’da açılışını yaptığımız en yeni ve en büyük mağazamızdaki güncel ürün portföyümüzle, farklı tarzlara sahip tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaktan mutluyuz.

Türkiye’deki bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazalarımızla, müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için gururluyuz.  Amacımız koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak.  Artan tüketici ihtiyaçlarına tek çatı altında hizmet verme hedefiyle oluşturduğumuz yeni mağazacılık konseptimizle bugün Türkiye çapında 76 şehirde 240’ı aşkın mağazamız ve 1.000’in üzerinde alt bayimizle hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Yalova’da açtığımız yeni mağazamız Ertanlar Yapı Market’in ardından, önümüzdeki günlerde de İzmir ve Antalya’da da yeni mağazalarımız ile iyi tasarımı müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. dedi.  

Seramiksan’ın Bursa’daki en yeni mağazası Şahika Group, bin metrekarelik teşhir alanının yanı sıra, 4 bin metrekare açık alana sahip. Şahika Group showroomunda; seramik, vitrifiye ve yapı kimyasallarından oluşan geniş ürün portföyünün yanı sıra, mobilyalarıyla banyolara İtalyan stilini taşıyan VOQ’nun farklı dekorasyon tarzlarına hitap eden tasarımları beğeniye sunuyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara