SERAMİKSAN TRAKYA BORU’NUN YENİ SHOWROOMU AÇILDI

4 Mayıs 2018 Cuma

Tüm Haberler

Seramiksan’ın Edirne bayilerinden Trakya Boru’nun yeni showroomunun açılışı 4 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Açılış törenine Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Trakya Boru’nun sahibi Raif Karşı ve çok sayıda davetli katıldı.

Seramiksan, Trakya Boru’nun 500 m² lik yeni showroomunda banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları ve kamusal alan için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Trakya Boru’nun sahibi Raif Karşı’yı tebrik eden Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “2018’de de kaliteli hizmet anlayışıyla bayi ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. Bizi daima en iyisini yapmaya teşvik eden bayilerimizin ve nihai tüketicilerimizin beklentilerine cevap vermek için inovasyonu temel alarak müşteri odaklı bir anlayış ve yeniliklerle hizmet veriyoruz. 2013 yılından beri iş ortağımız olan Trakya Boru’yu tebrik ediyorum. Edirne’deki yeni showroomlarında da en iyi şekilde hizmet vereceklerine gönülden inanıyorum” dedi.

Seramik sektörünün ilkleri ve yenilikleri ile öne çıkan markası Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara