Seramiksan Brilliant Serisi ile doğal şıklığı evlerinize taşıyın!

18 Mart 2013 Pazartesi

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ev dekorasyonunda doğal dokunuşları tercih edenler için Brilliant’ı sunuyor. Full Lappato, Lappato ve Naturel olarak üretilen Brilliant Serisi’nde doğal görünümü yaşam alanlarına taşımak mümkün oluyor.

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla ev dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına yansıtmaya devam ediyor. Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Seramiksan, dekorasyonda elit bir şıklık arayanlar için Brilliant Serisi’ni sunuyor.

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Brilliant karoların yüzeyine yansıtıyor. Full Lappato (parlak), Lappato (yarı parlak) ve Naturel (mat) olarak üretilen Brilliant Serisi eşsiz dokusuyla mekânlara hayat veriyor. Yer ve duvar karosu olarak kullanılan Brilliant Serisi’nin kemik, bej, gri, kahve ve antrasit renk seçenekleri bulunuyor. Brilliant serisi doğal dokusuyla şıklığı evine taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Brilliant serisi yer ve duvar karolarının, 30x60 ve 60x60 olarak farklı ebat seçenekleri bulunuyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara