Seramiksan Mayolika Serisi ile mekanlarda Akdeniz esintisi

17 Nisan 2013 Çarşamba

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, mekanlarda akdeniz esintisini ve pozitif enerjiyi yakalamak isteyenler için Mayolika’yı sunuyor. 

‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla ev ve bahçe dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına yansıtmaya devam ediyor. Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Seramiksan, dekorasyonda doğal bir şıklık arayanlar için Mayolika Serisi’ni sunuyor.

Sırlı porselen olarak üretilen Mayolika Serisi, Beyaz ve Motif olarak iki farklı fona sahip. Doğal görünümünün yanı sıra akdenizin maviliğini, yaşam kültürünü ve güneşin enerjisini barından motifleriyle mekanlarda pozitif enerjiyi yakalamak çok kolay. Mayolika serisi doğal dokusuyla şıklığı evine taşımak isteyenlerin tercihi oluyor.

Banyo,mutfak, balkon, teras gibi açık alanlarda ve ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Mayolika serisi sırlı porselen karolar, 60x60 ebatında üretiliyor. Ancak özel tasarımı ile 15x15 15x30 30x30 ebatlarını da karonun üzerinde sunarak çok farklı tasarımlara ve döşeme şekillerine imkan tanıyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara