Seramiksan’ın ‘’Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’’ Anlayışıyla Yetkili Servis Eğitim Maratonu Başladı

16 Mart 2022 Çarşamba

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, vitrifiye ve banyo mobilyaları ürün gruplarını kapsayan yetkili servis toplantısını, 15-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdi.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, Türkiye genelindeki yetkili servis ağını her geçen gün arttıran Seramiksan, satış sonrası müşteri beklentilerinin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmak ve bu başarıyı sürdürebilmek için, vitrifiye ürün grubunu ve yeni yılda devreye alınan VOQ banyo mobilyalarını kapsayan , 3 haftalık yeni bir eğitim maratonuna başladı.

15-16 Mart tarihlerinde Seramiksan üretim tesislerinde gerçekleşen, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 35 yetkili servis sorumlusunun katılım sağladığı toplantıda, ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’ ana temasına vurgu yapılarak, 1. Gün;  banyolarda İtalyan tasarım algısını güçlendirecek   yepyeni banyo markası VOQ banyo mobilyalarının koleksiyon tanıtımı, mobilya montaj eğitimi, servis iş geliştirme gibi konular ele alınırken, 2. gün katılımcılar düzenlenen fabrika turu ile üretim ve ar-ge alanlarını ziyaret edip, vitrifiye ürünlerinde  yeni projeler, yedek parça, teknik servis, montaj eğitimi, müşteri memnuniyeti gibi konular üzerine bilgi aldı.

3 hafta boyunca devam edecek eğitim maratonunda, Türkiye’nin farklı şehirlerinden yetkili servisleri ile buluşacak olan Seramiksan, müşterilerine yurt genelinde daha geniş bir alana, en hızlı şekilde hizmet verebilmek için  mevcut yetkili servis ağını da genişletmeyi hedefliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara