Filenin Kuğuları 2.Lig'de

17 Nisan 2013 Çarşamba

Tüm Haberler

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig’e yükselme karşılaşmalarında Seramiksan Bayan Voleybol Takımı play-off grubunu lider tamamlayarak 2. Lig’e yükseldi.

Afyon Atatürk Kapalı Spor Salonunda 15 – 17 Nisan tarihleri arasında oynanan play-off grubunu Bor Belediyespor, Ataşehir Belediyespor ve Ordu Telekom karşısında aldığı galibiyetlerle lider tamamlayan Filenin Kuğuları, 2.Lig’e yükselmenin sevincini yaşadı.

Bir Başarı Öyküsü

2011 yılında kurulan Seramiksan Spor Kulübü’nün kısa zamanda yakalamış olduğu bu başarı Turgutlu’da coşkuyla karşılandı. Turgutlu halkının desteğiyle başarılı bir sezon geçiren Filenin Kuğuları play-off grubundaki mücadelesiyle 2. Lige yükselme başarısını gösterdi. 

Seramiksan Spor’un 2. Lig'e yükselmesinin ardından açıklama yapan Kulüp başkanı N. Bülent Erkul, “Sezon boyunca 2.Lige çıkmak için mücadele ettik ve mutlu sona ulaştık. Yakın zamanda kurulmuş olmamıza rağmen 2.Lig'e yükselme başarısını gösterdik. Teknik ekip ve  sporcularımızı başarılarından dolayı kutlarım. Ayrıca sezon boyunca takımımızı gönülden destekleyen Turgutlu Halkına ve Forza Kuğular Taraftar Grubu’na teşekkür ederim” dedi.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara