Seramiksan Nevşehir Bayisi Uçar Yapı Malzemeleri’nin yeni showroomu açıldı

17 Mayıs 2013 Cuma

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın ileri teknolojiyle üretilen estetik tasarımlarını Nevşehirlilerle buluşturan Uçar Yapı Malzemeleri’nin yeni showroom açılış töreni 17 Mayıs’ta yapıldı. Açılışta Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız ve diğer mülki idare amirleri, Seramiksan Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar ve Seramiksan yöneticileri ile bir araya geldi.

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk halkına “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Nevşehirlilerle buluşturdu. Seramiksan’ın Nevşehir  bayisi Uçar Yapı Malzemeleri’nin yeni showroomu 17 Mayıs’ta açıldı. 

Uçar Yapı Malzemeleri’nin 450 m2 kapalı alan 2700 m2 açık alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekâna görsel derinlik katan Full Lappato serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara