Seramiksan Ailesi iftar yemeğinde buluştu

30 Temmuz 2013 Salı

Tüm Haberler

Seramiksan tarafından bu yıl 20.si düzenlenen ve tüm çalışanların bir araya geldiği iftar yemeği 30 – 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde Prestij Restaurant’da yapılıyor.

Seramik sektörünün öncü firmalarından biri olan ve gerek Turgutlu’nun gerekse Türkiye’nin önemli kuruluşlarından Seramiksan’da, bu yıl 20.si düzenlenen iftar yemeğinde yönetim kurulu, çalışanlar ve aileleri bir araya gelecek. Turgutlu Prestij Restaurant’da 3 gün süreyle düzenlenecek iftar yemeğine Seramiksan çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık 1200 kişinin katılması bekleniyor.

“Seramiksan’la 20 Yıl” sürprizi
Seramiksan’ın kurulduğu 1994 yılından bu yana bu yıl 20. si düzenlenen iftar yemeği organizasyonun ilk gününde, 20 yıldan bu yana Seramiksan Ailesi için emek harcayan çalışanlara hediyeler verildi.
Farklı bölümlerden 24 çalışanın yer aldığı “Seramiksan’la 20 yıl” temalı bu bölümde çalışanlar hediyelerini Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Hakan Demirdöver ve Sn. Bilgehan Demirdöver’den aldılar.

Organizasyonun diğer günlerinde Seramiksan İç Satış Yöneticisi Sn. M. Süreyya Çağlar ile Seramiksan Karo Fabrikası Yöneticisi Sn. M. Gürkan Özkan’ın katılımcılara geçen dönemin değerlendirmesi ile önümüzdeki dönem planlarını aktaracağı yemek programı 1 Ağustos 2013 Perşembe günü son bulacak. 

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara