Seramiksan'dan İstanbul'a Yeni Showroom

8 Mayıs 2014 Perşembe

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın İstanbul’da faaliyet gösteren bayilerinden Ufuk Yapı, Beylikdüzü'nde yer alan yeni showroomuyla İstanbullulara hizmet etmeyi sürdürecek.

Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle hizmet veren Seramiksan, ileri teknoloji karo ve vitrifiye ürünlerini yeni showroomuyla İstanbullularla buluşturdu. İleri teknoloji ve doğadan ilham alan tasarımlarla üretilen Seramiksan ürünleri, İstanbul Beylikdüzü mağazası Ufuk Yapı’da banyo, mutfak ve tüm yaşam alanlarına dair ürünler bir arada sunuluyor.

Ufuk Yapı 4 bin metrekarelik bir alanda tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidini ve Seramiksan Vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Ufuk Yapı, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor. Showroomda  Seramiksan ürünlerinin mekanlarda nasıl hayat bulacağını görmek isteyenler için oluşturulan 3 boyutlu tasarım platformu SeraCAD ile müşterilere ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti veriliyor. Müşteriler SeraCAD sayesinde Seramiksan’ın sayısız seramik, vitrifiye seçeneği ile oluşturulan yaşam alanlarının nasıl değişeceğini digital ortamda önceden görebiliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara