Seramiksan Spor Bayan Voleybol Takımı Ankara Bayilerimizden Ece Yapı' yı Ziyaret Etti.

1 Kasım 2014 Cumartesi

Tüm Haberler

Türkiye Voleybol 2. Ligi Bayanlar A Grubu'nda TVF Spor Lisesi'yle yapacağı maç için Ankara'ya gelen Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, maç öncesinde Seramiksan Ankara bayilerinden Ece Yapı'yı ziyaret ederek moral depoladı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nin iddaalı takımlarından Seramiksan Spor, 02 Kasım Pazar günü A Grubu'nda TVF Spor Lisesi'yle yapağı maç için Ankara'ya geldi. Müsabaka öncesinde Seramiksan Ankara bayilerinden Ece Yapı'yı ziyaret eden Seramiksan Bayan Voleybol Takımı, maç öncesinde moral depoladı. Seramiksan Spor yöneticilerinin de katıldığı etkinlik oldukça neşeli geçti, Ece Yapı yetkilileri maç için başarı dileklerinde bulunurken, galibiyete inandıklarını belirtti.

Firma Yöneticisi Hakan Ecer oyuncularla olan sohbetinde, Seramiksan Sporun geçen sene göstermiş olduğu başarılı performansın bu sene de devam edeceğine inançlarının tam olduğunu belirtirken, yarın oynanacak olan maçta salonda yerlerini alarak Kuğular'ı deplasmanda yalnız bırakmayacaklarını ve galibiyeti birlikte kutlayacaklarına inandıklarını belirtti.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara