Tunçek İnşaat’tan Fatsa'da Yeni Showroom

3 Kasım 2014 Pazartesi

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Fatsa’da faaliyet gösteren bayilerinden Tunçek İnşaat, yeni showroomuyla Fatsalılara hizmet etmeyi sürdürecek.

Tunçek İnşaat’ın yeni showroom açılış töreni 3 Kasım’da yapıldı. Açılış Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Garnizon Komutanı Salih Gödek, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk ve Fatsa Müftüsü Hüseyin Can'ın katılımı ile gerçekleşti.

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk halkına “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Fatsalılarla buluşturdu. Seramiksan’ın Fatsa bayilerinden Tunçek İnşaat’ın yeni showroomu 3 Kasım'da açıldı.

Tunçek İnşaat’ın 1.750 m2'lik alanda yer alan yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekana görsel derinlik katan serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor. Tunçek İnşaat, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor.

Açılış töreninde Tunçek İnşaat’ın sahipleri Bahri Tunç ve Mehmet Ali Çekici'yi tebrik eden Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Açmış olduğumuz konsept mağazalarımızla Türkiye’nin her bölgesine Seramiksan adı ile kaliteyi ve iyi tasarımı götürüyoruz. Ülkemizin dört bir yanında hizmete giren konsept mağazalarımız ile ürünlerimizi daha çok insana ulaştırıyor ve kullanım alanlarını sergiliyoruz. Tunçek İnşaat ile yeni başlayan işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine ve birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Tunçek İnşaat’a bol kazançlı günler diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara