Aydın'da Özcan Yapı'nın Seramiksan Mağazası Açıldı

5 Aralık 2014 Cuma

Tüm Haberler

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Aydın’da faaliyet gösteren bayilerinden Özcan Yapı, yeni showroomu ile Aydınlılara hizmet etmeyi sürdürecek. 

05 Aralık’ta düzenlenen kokteyli ile hizmete giren showroomun açılışına  mimarlar, mühendisler ve müteahhitlerle birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

Türk seramik sektörünün yenilikleriyle fark yaratan markası Seramiksan’ın bayi ağı büyüyor. Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle Türk halkına “Hayatınız güzel olacak” sözünü veren Seramiksan, şimdi de ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Aydınlılarla buluşturdu. Seramiksan’ın Aydın bayilerinden Özcan Yapı’nın yeni showroomu 05 Aralık'ta açıldı. 

Özcan Yapı'nın 500 m2'lik alanda yer alan iki katlı yeni showroomunda Seramiksan’ın farklı beğenilere yönelik estetik ve teknolojik ürünleri bir araya geliyor. Seramiksan’ın ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri tarafından büyük beğeni toplayan ileri teknolojileri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan Digiart, mekana görsel derinlik katan serileri ile granit ve trend ürünleri yeni showroomda sergileniyor. Özcan Yapı, satışa sunduğu Seramiksan ürünlerin tasarım gücüne ve teknolojik üstünlüklerine kusursuz hizmet anlayışıyla değer katıyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara