Celal Bayar Üniversitesi Fabrika Ziyareti

16 Aralık 2014 Salı

Tüm Haberler

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti. 

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi-üniversite işbirliği kapsamında üniversite öğrencileri ile buluşmaya devam ediyor. Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden ikinci bir grup daha Seramiksan üretim tesislerinde ağırlandı. 

İnsan Kaynakları Bölümü tarafından karşılanan öğrenciler, öncelikle showroomu gezerek Seramiksan’ın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getiren karo ve vitrifiye ürünlerini inceleme fırsatı buldu. Seramiksan’ın karo ve sağlık gereçleri fabrikalarını gezen öğrenciler, üretim süreçleri hakkında detaylı bilgi sahibi olurken, yönetici ve mühendislerin tecrübelerinden faydalandılar.

Öğrenciler, Seramiksan yöneticilerinin de eşlik ettiği öğle yemeğinin ardından kendileri için hazırlanan konferans salonuna geçtiler. Yöneticilere sorularını iletip Seramiksan'la ilgili daha detaylı bilgi alma ve sektörü yakından tanıma şansı yakaladılar. 

Öğrencilere staj ve çalışma olanakları hakkında bilgi veren Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “Seramiksan olarak sanayi–üniversite işbirliğine çok önem veriyoruz. Sizin gibi geleceğin mühendis adayları ile buluşmak, kullandığımız ileri teknolojiyi bizzat işin mutfağında sunmak bizler için sevindirici" dedi. 

Günün sonunda ziyaretin anısına toplu fotoğraf çektiren öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirttiler.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara