Seramiksan’ın ‘’Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’’Anlayışıyla Yetkili Servis Eğitim Maratonu Başladı

14 Şubat 2024 Çarşamba

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, vitrifiye ürün grubunu kapsayan yetkili servis toplantılarından ilkini 13-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdi.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla Türkiye genelindeki yetkili servis ağını her geçen gün artıran Seramiksan, satış sonrası müşteri beklentilerinin üzerinde bir hizmet kalitesi sunmak ve bu başarıyı sürdürebilmek için vitrifiye ürün grubunu kapsayan 4 haftalık yeni bir eğitim maratonuna başladı.

13-14 Şubat tarihlerinde Seramiksan üretim tesislerinde gerçekleşen eğitime, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 25 yetkili servis sorumlusu katılım sağladı. ‘Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’ ana temasına vurgu yapılan toplantıda, katılımcılar fabrika turu ile üretim ve AR-GE alanlarını ziyaret edip, vitrifiye ürünlerinde  yeni projeler, yedek parça, teknik servis, montaj eğitimi, müşteri memnuniyeti gibi konular üzerine bilgi aldı.

4 hafta boyunca devam edecek eğitim maratonunda Türkiye’nin farklı şehirlerinden yetkili servisleri ile buluşacak olan Seramiksan, müşterilerine yurt genelinde daha geniş bir alana, en hızlı şekilde hizmet verebilmek için mevcut yetkili servis ağını da genişletmeyi hedefliyor.

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara