Seramiksan Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti İlkesiyle Bayi Ağını Genişletmeye Devam Ediyor

17 Mayıs 2022 Salı

Tüm Haberler

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan,bayileri ile Türkiye çapında müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle Türkiye’deki bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın, Erzincan’da ki yeni bayisi MİY Group-Yiğit İnşaat düzenlenen açılış töreniyle Erzincan halkının hizmetine açıldı. 

17 Mayıs Salı  günü gerçekleşen açılış törenine;  Seramiksan Direktörü Müdürü M. Süreyya Çağlar,  Seramiksan Yöneticileri,  firma sahibi İbrahim Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı. Seramiksan Yiğit Yapı, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tek çatı altında hizmet verme hedefiyle oluşturduğu yeni showromunda seramik, vitrifiye ve Seramiksan’ın yeni banyo mobilyası markası VOQ ürünlerini müşterilerinin  beğenisine sunacak.

Yiğit Yapı firma sahibi İbrahim Yiğit’i tebrik eden Seramiksan Direktörü M. Süreyya Çağlar: “Bayimiz Yiğit Yapı’nın Anadolu’da bayi ağımızı genişletmemizi sağlayan yeni mağazasıyla  müşterilerimize ulaşarak ürünlerimizi buluşturduğumuz için mutlu ve gururluyuz.Seramiksan’ın Yiğit Yapı Showroomu’nun ülke ekonomimize, Seramiksan ailesine hayırlı olması temenni ediyorum. Yiğit Yapı’ya  bol kazançlı günler diliyorum.  Seramiksan olarak her zaman tüketiciyi dinleyen ve onların beklentilerini dikkate alan bir marka olarak müşteri memnuniyetine  önem veriyoruz. Amacımız koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak.  Artan tüketici ihtiyaçlarına tek çatı altında hizmet verme hedefiyle oluşturduğunuz yeni mağazacılık konseptimizle  bugün Türkiye çapında 76 şehirde 240’ı aşkın mağazamızla hizmet veriyoruz’’dedi.  

Arama Ekranını Kapat
x

Seramiksan'da Ara